24 maart 2018 Dag voor ouders/verzorgers van kinderen met EB! Meld u hier aan!

Vereniging voor Epidermolysis Bullosa Patiënten

  • Start

Ledendag

Debra organiseert jaarlijks (minimaal twee) ledendagen op interessante locaties.

De afgelopen ledendag vond plaatst op 30 september 2017 in de Tuinen van Appeltern. Naast een zeer interessante ochtend met presentaties was er ook alle tijd voor het uitwisselen van ervaringen en gezelligheid. Voor de kinderen was er een speciaal ochtend programma. Wilt u ook een ledendag bijwonen, maar bent u nog geen lid? Neem dan contact met ons op. U ben van harte welkom.

Presentaties:

Foto's: Erna de Jonge

Registreer om meer te lezen...

Ledendag Debra 2016

Op 29 oktober 2016 hebben leden en donateurs van Debra Nederland elkaar ontmoet in het spoorwegmuseum in Utrecht. De heer Jeroen Bremer, onderzoeker bij de vakgroep  Dermatologie  van het Universitair Medisch Centrum, gaf een interessante presentatie over Exon skipping terwijl de kinderen een rondleiding door het museum kregen.

Na de presentatie werden de leden in de gelegenheid gesteld om vragen te stellen over deze veelbelovende behandelmethode. Hier werd dankbaar gebruik van gemaakt. We zullen de ontwikkelingen met grote belangstelling blijven volgen!

Voor de presentatie en foto's klik lees meer.

Registreer om meer te lezen...

Ledendag Debra

De komende Ledendag van Debra Nederland zal worden gehouden 29 oktober 2016 in het spoorwegmuseum te Utrecht.
Leden en donateurs van Debra Nederland hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen.
De heer Jeroen Bremer, onderzoeker bij de vakgroep Dermatologie van het Universitair Medisch Centrum Groningen zal een presentatie geven over Exon Skipping.

Registreer om meer te lezen...

Debra Nederland 2018