#ogenopenvoorEB

15 oktober 2021 start campagne 'Ogen open voor EB'
Iedereen kan meedoen!

Meedoen aan de actie kan door het plaatsen van een filmpje op social media waarbij je een ballon doorprikt zonder met je ogen te knipperen. Er doen al veel BN-ers mee: Linda de Mol, Marco Borsato, Marieke Eisinga, Herman den Blijker, Glennis Grace, Rolf Sanchez, OG3NE, Di-rect, Xander de Buisonje, Isa Hoes, Winston en Renate Gerschtanowitz, Walter Kroes, John Heitinga, Gregory v/d Wiel.. en nog veel meer.

Facebook: https://www.facebook.com/ogenopenvooreb

Instagram: https://www.instagram.com/ogenopenvooreb

 https://www.youtube.com/watch?v=MvKQsOC1aYE

Lees verder

Debra Contactdag

Op 9 oktober vond de DEBRA contactdag plaats in het Safaripark De Beekse Bergen.

Vanaf 10 uur druppelden de eerste bezoekers binnen waar zij hartelijk werden ontvangen, ervaringen konden uitwisselen en in de gelegenheid werden gesteld om verschillende standhouders te bezoeken die in Adventure Lounge informatie gaven over producten bedoeld voor de verzorging van de EB huid.

Foto's van deze dag: https://www.debra-nederland.nl/presentaties/2021-beekse-bergen

Lees verder

Actueel onderzoek

Arts-onderzoeker Nicholas Schräder van het EB-expertiseteam in het UMCG start binnenkort een onderzoek naar symptoombestrijding bij EB. Het onderzoek wordt uitgevoerd onder begeleiding van dr. Marieke Bolling, dermatoloog van het EB-expertisecentrum en prof. André Wolff, van het pijncentrum UMCG.
Op de dokters-patiëntendag vorig jaar in het UMCG heeft Nicholas een presentatie gegeven over dit onderwerp. Deze is te volgen door te klikken op Cannabinoiden_en_EB.pdf

Lees verder

Congres

Het jaarlijks DEBRA International Congres wordt dit jaar digitaal gehouden. En wel van 16 t/m 19 september.
Patienten, artsen, studenten, verzorgenden, leden van patiënten organisaties zijn allen welkom. Pak deze kans om op een gemakkelijke manier vanuit huis aanwezig te zijn bij dit interessante congres:
https://debracongress2021.ru/register

ANBI

DEBRA heeft een ANBI-verklaring (algemeen nut beogende instelling).
Meer informatie over ANBI via de website van de belastingdienst:
wat is een ANBI
?

Kamer van Koophandel  nummer: 41059877

Contact DEBRA NL

  • 030 6569635  - Algemeen telefoonnummer

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (DEBRA Nederland)

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (DEBRA Nederland)

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (website)

DEBRA Nederland 2022